Inloggen

St. Victorschool

preview
Nieuwsbrief augustus

Nieuwsbrief

Agenda

Maandag 29 augustus 

Start nieuwe schooljaar!

Maandag 12 september

Eerste OV- vergadering op school in Afferden

Maandag 19 september 

Eerste MR- vergadering op school in Deest

Maandag 26 september 

Ouder informatieavond van 19.30u tot 21.00u 

Maandag 3 oktober 

Inloopmoment ouders gr. 1 t/m 6 van 08.30u tot 09.15u

Ma 3 t/m woe 5 oktober 

Schoolkamp groep 7-8 in Wijchen

Woordje van de directie

Beste ouders/verzorgers, 

 

De zomervakantie is weer voorbij en de kinderen kunnen en mogen weer naar school! Wij kijken er enorm naar uit om ze weer te mogen ontmoeten. Ik ga ervan uit dat u allemaal erg genoten heeft van de vakantie.

 

De agenda is inmiddels gevuld met de eerste data en hierbij ziet u ook dat het schoolkamp voor groep 7-8 dit jaar in het begin van het schooljaar is. Een uitgelezen kans voor de kinderen om elkaar als groep te leren kennen voor dit nieuwe schooljaar! Meer informatie over deze activiteit volgt bijtijds via de leerkrachten van groep 7-8.

 

Ook dit schooljaar gaan we hard aan het werk om het onderwijs voor uw kinderen te verzorgen. Nu hebben we afgelopen jaar ook flink gewerkt om zo goed mogelijk onderwijs te geven.

In de eerste groepsblog van de groep van uw kind(eren), die vanmiddag wordt verstuurd, treft u als bijlage het jaarverslag van vorig schooljaar aan. Hierin staat beschreven wat er vorig jaar allemaal is gebeurd en in gang is gezet.

 

Ik wens u een fijn schooljaar toe.

 

Bas Collignon

Nieuwe medewerkers

Inline image

Intern Begeleider:

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Joyce Huting en vanaf volgend schooljaar werkzaam op de school van uw zoon of dochter als Intern Begeleider. Inmiddels heb ik 17 jaar ervaring in het basis- en middelbaar onderwijs in verschillende bouwen en functies. Ik woon samen met mijn vriend en samen hebben wij twee dochters in de leeftijd van 9 en 6. Ik weet, ook als moeder, dat school een belangrijk onderdeel is in het leven van een kind. Voor alle betrokken partijen is het fijn als het goed loopt met een kind op school. Dat is dan ook waar ik graag een steentje aan bij wil dragen. Ik zal vooral op maandagen, dinsdagen en vrijdagen aanwezig zijn op beide scholen. Ik hoop op een prettige samenwerking met u als ouder(s)/verzorger(s). Kom, in het nieuwe schooljaar, gerust even langs als u vragen heeft of om gewoon even kennis te maken. 

 

 

Inline image

Leerkracht groep 1-2:

Mijn naam is Femke Tittse en ben 23 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik mijn eindstage van de Pabo afgerond op de Reuzepas in Ewijk. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Komend schooljaar zal ik het jaar starten in groep 1-2 om het zwangerschapsverlof van juf Lieke en de ziekte van juf Irma op te vangen. Ik zal elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor de klas staan. Ik heb er erg veel zin in! 

 

 

Afbeelding met persoon, buiten, houten

Automatisch gegenereerde beschrijving

Leerkracht groep 6:

Mijn naam is Kirsten van Zwam. Vanaf schooljaar 2022-2023 zal ik werkzaam zijn op de St. Victorschool. Op maandag en dinsdag zal ik lesgeven aan groep 6. Ik kijk er erg naar uit om de leerlingen en ouders te ontmoeten en om samen te mogen werken met mijn nieuwe collega’s. Kort over mij: ik heb 2 jaar terug de Academische Pabo afgerond en ik ben vervolgens gaan werken in het vervangersteam van Groeisaam. Ik hou van zingen, verhalen schrijven en ik ga graag met mijn partner en hondje op stap. Ik hoop op een hele fijne samenwerking met ouders, leerlingen en leerkrachten. We gaan er vast een mooi en leerzaam jaar van maken.

 

Inline image

Onderwijsassistent groep 5 t/m 8 en LIO- stagiaire in groep 7-8:

Mijn naam is Malouke Jansen en ik ben 23 jaar. Ik kom uit Beuningen. Op dit moment zit ik in de afstudeerfase van de Pabo. Mijn afstudeerstage zal plaatsvinden in groep 7-8 op maandag en dinsdag. Op woensdag, donderdag en vrijdag ga ik als onderwijsassistent aan de slag. Zowel mijn stage als mijn werk als onderwijsassistent zal op de St. Victorschool zijn. Ik heb er ontzettend veel zin in! 

 

 

SchouderCom- zaken:

SchouderCom en AVG:

Op onze school laten wij u met beeldmateriaal (foto’s en video’s) zien waar we mee bezig zijn. Ook uw zoon/dochter kan op dit beeldmateriaal te zien zijn. Wij willen u vragen om deze centrale vragenlijst allemaal in te vullen. U kunt deze later altijd nog aanpassen.

 

De vragenlijst kunt u op de volgende manier vinden:

- Op de website van SchouderCom: via Mijn gegevens

- In de App: via Meer > Privacy en overige vragen

 

Allergieën/medicaties:

Wij horen graag van u of uw kind allergieën heeft en/of medicatie. Ook wanneer dit niet het geval is, willen wij u vragen de centrale vragenlijst in te vullen.

 

De vragenlijst kunt u op de volgende manier vinden:

- Op de website van SchouderCom: via Mijn gegevens

- In de App: via Meer > Privacy en overige vragen

Nieuws van De Nieuwe Muziekschool

Wil je een instrument gaan bespelen of zingen? Meld je dan snel aan!

De lessen bij De Nieuwe Muziekschool starten vanaf maandag 5 september. Jong en oud kunnen er terecht voor muziekles.

Of meld je aan voor een (gratis) proefles op zondag 4 september. Zie www.denieuwemuziekschool.nl

Als je graag wilt weten op welke dagen de lessen zijn kijk dan op https://denieuwemuziekschool.nl/lesrooster/

Nieuws van KION

Kion biedt vanaf volgende week meer VSO (voorschoolse opvang) aan.

 

Het gaat om de volgende dagen en tijden: 

Deest: dinsdag en donderdag van 7.30-8.30 

Afferden: maandag en dinsdag 7.30-8.30 

 

Meer info kunt opvragen bij KION 

De Gaard 19  6654 BL, Afferden

Tel.: 0487 51 35 03
E-mail: info@victorschool.nl

Website: www.victorschool.nl

St. Victorschool